Njoftimet e fundit

Historiku

Fshati Zhunicë ndodhet ndërmjet dy rrugëve, asaj automobilistike ndërkombëtare E-75 dhe hekurudhore që lidhin Evropën perëndimore me detin Egje. Pozita gjeografike dhe relievi fushor e i pasur me [Lexo më shumë]

Diaspora

Në vitet e para, pas themelimit të saj, Shoqata Humanitare “Zhunica” numëronte më së shumti anëtarë prej shtetit të Zvicrës. Por pas punës së palodhshme, sod Shoqata numëron…[Lexo më shumë]

Hyrjet

Duke u nisur nga vet ideja e themelimit të Shoqatës Humanitare, për të ndihmuar projektet për fshatin Zhunicë, kjo shoqatë për çdo vit grumbullon të holla për fshatin dhe … [Lexo më shumë]

Galeria